| Özellikler | |
| Özel Mesaj Gönder | |
| Yolla | |
| Arkadaş Listeme Ekle | |
| Diğer Mesajlarını Ara: |
![]() |
|
|
Duyurular |
|
Aktif Koxp Sürüm [1516] Her Zaman Her Yerde En Dürüst Koxp Sitesi Olma Yolunda Emin Adımlarla İlerliyoruz ... |
| Knight Online | |
Konu: Tüm Charlarin Master Malzemeleri |
|
| Yazar | Mesaj |
|
|
![]() Konu: Tüm Charlarin Master MalzemeleriGönderim Zamanı: 29 Ağustos 2007 Saat 18:13 |
|
Warrior master açmak için :
Lobo Pendant, Lupus Pendant, Lycaon Pendant, 10 Crystal, 10 Opal, 10 Crude Sapphire alıyor ve Warrior Master Skaky'e veriyorsunuz.(İki ırkında kaleleri içerisinde Human koordinat :1700,380 Karus Koordinat :270,1655) Roque master açmak için : Tail of Shaula, Tail of Lesath, 10 Blood of Glyptodont, Fang of Bakirra, 10 Crystal, 10 Opal ve 10 Crude sapphire topluyor ve bunları Secret Aget Clarance'ye veriyorsunuz. ( Human Asga Village Koordinat :1090,1130 Karus Bellua Village Koordinat :1420,1290 ) Priestler master açmak için : Holy Water of temple, 10 Crystal, 10 Opal, 10 Crude Sapphire ve 10,000,000 noah Priest Minerva'ya veriyorsunuz. Mage master açmak için : Kekuri Ring, 50 Gavolt Wings, Cursed Bone, Feather of Harpy Queen, 10 Blood of Glyptodont, 10 Crystal, 10 Opal ve 10 Crude Sapphire toplayıp bunları Arch Mage Drake'ye veriyorsunuz. ( Human : Raiba Karus : Linate ) |
|
|
|
| Rep Puan Verenler: | The_PROFESsor turkadasi |
|
|
![]() Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2007 Saat 13:11 |
|
saol kanki güzel paylasim çaktim rapi
|
|
|
PROfeSSor
ANd-1   |
|
|
|
|
|
![]() Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2007 Saat 11:58 |
|
yazık magelere kekuri vercekler :D
|
|
|
|
| Rep Puan Verenler: | turkadasi |
|
|
![]() Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2008 Saat 14:28 |
|
Xıgenonda priestim var master açtırcam yardım cı olursanız sevinirim ID= yunusjet59
yunusjet@hotmail.com |
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|